Rólunk

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik biztonságtechnikával, azon belül is riasztórendszerek, kamerarendszerek, valamint tűzjelző rendszerek telepítésével és villanyszereléssel egyaránt.

Kezdetben egyéni vállalkozóként, majd 2005-ben megalakult vállalkozásunk a Detech Biztonságtecnika Kft. Az évek során rengeteg rendszert ismertünk meg, szembesülve a hibákkal, illetve annak előnyeivel. A piacon lévő rendszerek közül mi mindig a legmegbízhatóbbat ajánljuk ügyfeleink részére. Felhasználó barát, könnyen kezelhető, biztonságos. Az általunk telepített rendszerek minden elvárásnak megfelelnek, minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Megismertük milyen megoldások szükségesek, illetve milyen modern eszközök állnak a rendelkezésünkre a 21. században otthonunk, irodánk okos rendszerének kiépítésére. Kimagaslóan fejlődtek az eszközök nem csak külsejükben, hanem tudásban is. Rugalmasan bővíthető, szerteágazó felhasználást biztosítanak.

Mi mindig személyre szabott árajánlatot készítünk, ingyenes helyszíni felméréssel, az Ön igényeit kielégítve.

Több partnercéggel állunk kapcsolatba, így a lakóhelyhez legközelebbi kivonuló szolgálat indul azonnali segítségre egy esedékes veszély esetén.

Termékeinkre 3-5 év garanciát is vállalunk. Rugalmas, gyors és pontos munkavégzés, egyedi igények akár pár órán belüli hibajavítás. A garancia biztosíték a megfelelő minőségű termékek alkalmazására.  Ismerje meg az okos otthon megoldásainak rendszerét velünk. Tanácsadással és tervezéssel megfelelően szakképzett kollégáink állnak az Ön rendelkezésére.